Reclameborden – Waddinxveen

Reclameborden. Van klein los bord tot groot in aluminium of houten frame.

Wij maken het ontwerp voor U en adviseren welk materiaal het meest geschikt is voor uw toepassing. Wij leveren zeer uiteenlopende materialen. Enkele voorbeelden, foam- of paneelplaten voor –tijdelijk—binnen gebruik, gekleurd kunststof borden en aluminium of trespa borden voor pertinent buitengebruik. Korte of lange levensduur, binnen- en/of buitengebruik. Gebogen, recht of op vorm gezaagd. Met folie of full colour bedrukking. Alles is mogelijk.

Sponsorborden voor verenigingen en bedrijven leveren wij voor een aantrekkelijke prijs, neem met ons contact op om te weten wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Reclameborden – Waddinxveen

Hieronder staan enkele voorbeelden van reclameborden.

 

 

Bouwborden en Makelaarsborden – Waddinxveen

In de fotogalerij hieronder staan enkele voorbeelden van bouwborden en makelaarsborden.

 

 

Reclameborden – Waddinxveen

Voorbeeld Reclamebord

 

 

Reclamezuilen – Waddinxveen

Reclamezuilen. Zowel verlicht als onverlicht in zowel aluminium als hout en leverbaar in elke RAL kleur.

Wij kunnen aluminium reclamezuilen leveren en plaatsten. Zuilen kunnen geplaatst worden met een betonnen voet. Nadat wij de ontwerpen met u hebben besproken en het beste ontwerp door u is uitgekozen, gaan wij aan de slag. Het ontwerp op de zuil kan zowel in folie als met full colour print.

 

 

Bewegwijzering – Waddinxveen

Bewegwijzering van geanodiseerd aluminium in klein formaat tot op RAL gespoten groot formaat. Parkeerborden, plattegrondborden en informatieborden alles is mogelijk.

Onze zeer vandalismebestendig –buiten– bewegwijzering systemen, zijn in diverse formaten en kleuren leverbaar. Voorbeeld van de gewenste plaats met bewegwijzering wordt opgetekend, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

 

 

 

Binken Reclame al 40 Jaar een Begip – Waddinxveen

Reklameburo Dick Binken al 40 jaar een begrip. Hier wat foto’s uit de oude doos.

 

binken reclame (Reclamebureau Dick Binken) – Waddinxveen

Binken Reclame Waddinxveen (sinds 1973) levert aan klanten in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland. Wij zijn gevestigd in het Groene-Hart van Zuid-Holland, en focussen ons op Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Gouda, Hazerswoude-Dorp, Leiden, Moerkapelle, Reeuwijk, Waddinxveen, Zoetermeer en Zwammerdam.